Gala News.ro I ROMÂNIA AUTENTICĂ. ROMÂNIA POZITIVĂ.
27 martie 2017 19:00, Bucuresti

Despre eveniment

Nenumărate sunt cărţile şi articolele care vorbesc, în zilele noastre,despre succes şi despre cum au atins şi şi-au menţinut performanţele cei pe care îi considerăm lideri în variate domenii de activitate.
 
Totuşi, niciuna dintre aşa-numitele reţete de succes nu sună la fel de autentic precum poveştile de viaţă, spuse cât mai direct. 
 
La Gala News.ro am vorbit despre OAMENI. MODELE.
 
OAMENI care nu numai că îşi imaginează viitorul, dar  îndrăznesc să îl şi modeleze cu propriile forţe.Cei care au puterea să îmbrăţişeze schimbarea cu zâmbetul pe buze şi să se adapteze rapid la noi situaţii.  
 
Am sărbătorit oameni de valoare pentru ceea ce fac, pentru exemplul  personal şi pentru impactul acestuia in societate. Şi deci şi in ştirile noastre.
 
 
Premiile acordate la Gala “România autentică. România pozitivă”:
 
1. Premiul pentru ”Dedicare profesională” a fost acordat medicului pediatru Mihaela Bălgrădean, doctor în medicină, profesor universitar, şef secţie la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie”. 
2. Premiul pentru “Curajul de a lupta pentru adevăr” a fost acordat echipei de investigaţii a GSP - Cătălin Tolontan, Mirela Neag şi Răzvan Luţac. 
3. Premiul pentru “Performanţă şi spirit de echipă” a fost acordat echipei feminine de spadă a României - Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu -, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. 
4. Premiul “Performanţă în Educaţie” a fost acordat profesorului de matematică Mihai Bălună - "antrenorul geniilor". 
5. Premiul pentru “Lupta de a schimba destine” a fost acordat Cosminei Simiean-Nicolescu, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Bucureşti..
6. Premiul "Talent şi verticalitate" a fost acordat actorului Victor Rebengiuc. 
7. Premiul pentru "Curajul de a crede în victorie" a fost acordat echipei de handbal CSM Bucureşti, câştigătoarea Ligii Campionilor. .
8. Premiul “Devotament pentru comunitate” a fost acordat primarului comunei vasluiene Pădureni, Temistocle Diaconu. 
9. Premiul "Arbitru al corectitudinii in business" a fost acordat preşedintelui Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. 
10. Premiul pentru "Eroism şi simţ al datoriei" a fost acordat sublocotenentului Florin Oprea. 
11. Premiul pentru “Diplomaţie prin cinematografie" a fost acordat producătorului Ada Solomon. 
 
De asemenea, la Gala News.ro au fost acordate trei premii speciale:
 
1. Premiul Special “Leadership şi Management performant” i-a fost acordat lui Haluk Kurcer, preşedintele Kanal D România, post care a avut o creştere constantă şi semnificativă pe piaţa media autohtonă, astfel încât la 10 ani de la lansare, împliniţi pe 1 martie, se află în top trei televiziuni din România.
 
2. Al doilea premiu special, Premiul aniversar "20 de ani în slujba oamenilor prin tehnologie”, a fost oferit Vodafone România, compaie care în această primavară aniversează 20 de ani de activitate şi care de-a lungul istoriei sale în Romania a schimbat vieţile oamenilor în mai bine, prin tehnologie, şi i-a susţinut să îşi urmeze calea, prin inovaţie.
 
3. Premiul special “Curajul de a spune Nu" a fost acordat Protestatarului Român. Revoluţia română ne-a învăţat să spunem “NU”. Apoi, am învăţat şi alte cuvinte, dar acesta şi-a păstrat forţa, chiar dacă a sărit o generaţie. Avem acum o cultură a protestului. Şi, mai ales, avem experienţa protestului de succes. Începutul lui 2017 a arătat că protestatarul român a devenit o forţă, indiferent în ce loc din Bucureşti sau din tară alege să se exprime. Protestatarul român primeşte un premiu, care este înmânat pe pagina de Facebook a News.ro.
 
Premianţii sunt eroii ştirilor relevante, cei despre care am scris pe parcursul anului, precum şi cei care ne inspira reprezentând modele pentru noi şi cititorii noştri. 
 
Modele pentru România autentică. Inspiraţie pentru România pozitivă.

 

Galerie foto

Agenda

Parteneri

  • Partener

  • Alexandrion
  • Auto Cobalcescu- Dealer autorizat BMW
  • Banca Transilvania
  • Carrefour
  • OMV Petrom
  • Up Romania
  • Iqos
  • aura
  • Sema Parc
  • easypost

Locație

Radisson Blu Hotel Bucuresti

Calea Victoriei 63-81, Sector 1, Bucuresti

Contact

Pentru mai multe detalii legate de eveniment vă rugăm să ne contactaţi la